Muurauspalvelua halki Suomen päätoimialueena Oulun lääni Oli kyse sitten mistä muurausalan palvelusta tahansa, ota yhteyttä alan asiantuntijaan ja suunnitellaan yhdessä juuri Teille sopiva vaihtoehto. OTA YHTEYTTÄ JA SOVITAAN TAPAAMINEN

Leivinuunit

Leivinuuni

Muuraan perinteisiä leivinuuneja, jotka soveltuvat leipomiseen, ruoanlaittoon sekä tietenkin lämmittämiseen.

Myös Tiileri -leivinuunit kts.Tiileriuunit.

Asiakkaan kertomana

”Ongelmana oli vanha varaava takka, joka oli tullut tiensä päähän. Hella ei myöskään koskaan ollut (33 vuotta) vetänyt kunnolla.

Hoidimme suojaukset ja osastoinnit, 2x3 ” kertopuu, alle ja ylös listat ja vanha superlon- patja säikeiksi leikattuna lattiaa ja kattoa vasten. Pöly ei levinnyt sisätiloihin ja muurarilla oli myös alipaineimuri, joka heitti pölyt pihalle.

Arto hoiti vanhan takan ja hellan purkamisen. Me oltiin porukalla mukana auttelemassa ja kannettiin kamppeet vaihtolavalle. Huom. purkutavaraa tuli 3500 kg eli peräkärry ei riitä mihinkään.

Muuraustyöhön kuului uusi leivinuuni ja hellan vedon korjaaminen. Samalla otettiin käyttöön yksi ylimääräinen hormi hellan höyryjen poistoon. Takan ja hellan vanhat luukut ja levyt voitiin hyödyntää tässä hommassa.

Arton tekemän muuraustyön ja tasoitepinnoituksen jälkeen vedimme itse LR- pinnoitteen ja päälle Tunto- karhean /sävyt jasmin / maatumma. Lisäksi teimme omana hommana laatoitukset, maalaukset + kaikkea muuta.

Kevään kylmillä jo todettiin uuden uunin tehokas lämpötuotanto, hyvät leipomis- ja ruoanvalmistusominaisuudet sekä että hella veti ensimmäisen kerran kunnolla sitten 30 vuoteen!!!

Kiitos muurarille!
T: Seppo ja Elsa ”